Blogger Templates

Saturday, 26 November 2011

‎"when I talk about love, what would you think??"

Tuesday, 22 November 2011

Port Dickson Slideshow

Port Dickson Slideshow: TripAdvisor™ TripWow ★ Port Dickson Slideshow ★ to Port Dickson.Stunning free travel slideshows on TripAdvisor

Port Dickson Slideshow Slideshow

Port Dickson Slideshow Slideshow: TripAdvisor™ TripWow ★ Port Dickson Slideshow Slideshow ★ to Port Dickson. Stunning free travel slideshows on TripAdvisor

Monday, 21 November 2011


hahaha..aku pnya keje lah nie..

tiduw Time Building services..

video

Kesian lak aku tgk dia nie..

Model yang hampir siap n tak seberapa..mase dah xde..nie je yg boleh di present kn..




IKUT CARA SAYA.( last2 minute dapat jawapan utk subject koko..so hafal skrg!!!)



Tawlah letih.tapi jgn lah tidur pn nk MENULIS..penat sgt xcukup tidur beberapa hari..HOPE DESIGN LEPAS UNTUK SEM 2 NIE..
Ternampak pulak name kereta sama cm nama aku..adeh!!

hasil keje project 1 sem 2..( OVERALL VIEW,MINI LIBRARY )

  




(FLOOR PLAN,ELEVATION N SECTION )

Monday, 14 March 2011

PERLU PONTENG CLASS??????

agak2 lah perlukan ponteng class untuk kali ni??
agak keberatan kaki untuk pergi ke class..
dah sure surat amaran akan diterima demi mase depan aku.
ENCIK WIRA maapkan saya sbb terpakse ponteng class besok..

saya xsihat cik WIRA MACHO..
saya tension cik WIRA SMART..
saya sedih cik WIRA BINI DAH NGANDUNG..
saya xdapat buat keje CIK WIRA HENCEM

Sunday, 6 March 2011

touching ngn dhirar ni.hak4

adoi.dira pggil aku GG
budak ganu GILA.
natang dira ni.
name cm puan.
gelabah dak ni..

Saturday, 5 March 2011

ketidak sihatan...

sudah seminggu sakit di pinggang ku melanda..
hanyalah disebabkan maen futsal yg tidak mengambil tenaga n kekuatan mane
yg menjadikan diri ni begini..

ADOI.sakitlah ..
nak gerak pn sakit.
nk duduk pn sakit
nk baring pn sakit gak..

setiap kesakitan itu dapat maka ber bunyilah seperti ini..
AAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH.HUHUUUUUUUUUUUUU
dengan suare yg slow

menahan kepayahan untuk bangun,baring dan laen2 lagi..
aku memerlukan PAKAR PERURUTAN agak tulang aku or pinggang aku ok semula.

DAH NAK MATI KOT!!